Post by nighforegquigent on Mar 13, 2022 1:15:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Dream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Dream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla kristal kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Dream 2022 version ▞▞▞
muhteşem bir oyundur
Sevin, ama belli bir seviyede satın almanız gerekiyor!
Çok keyifli. Para harcamak için uğraşmamak. Ayrıca, her iki dakikada bir oyun oynamak ve friggin olmaması ne büyük bir rahatlama.
Çok fazla reklam. Bir oyunu tamamladığınızda reklamlara geçecektir. Sinir bozucu çünkü oyuna odaklanamıyorsun
Daha oyunu yüklemedim ama yorumlarda çok güzel bir oyunlar bencede güzel bir oyun 🥰👍
Bu benim için ve sizler için güzel bir oyun bu oyunu oynayanların hepsi de bu oyunu seviyor sanırım ve bende öyle düşünüyorum ama BU OYUNU ÇOK ÇOK SEVİYORUM ve sanırım hepiniz bu oyunu çok seviyorsunuz 😀😄💗 💓💞
Reklamlar reklamlar reklamlar her yerde reklamlar. içinden çıkamadığın reklamlar Reklamlar sebepsiz reklamlar. Kaldırıldı
Çok beğendim çok güzel bir oyun bu yüzden 5yıldız
Bu oyun bi ha-ri-ka harika bir oyun😍😍😍
Bir seviyeyi tamamladıktan hemen sonra zorunlu bir reklam izlemeniz, ardından tamamlama ekranına gitmeniz. Tamamlama ekranı daha sonra size söz konusu seviyeden kazanılan jetonları ikiye katlamak için bir reklam izleme seçeneği sunar. Biraz aşırı. Gelen tüm bu oyunların aşırı reklamları var, bu da oyunları sinir bozucu ve oynanamaz hale getiriyor. Kazanma seçenekleri olmadan bir seviyeyi tamamlamak için gereken aşırı reklamlar veya elmaslar nedeniyle sayısız oyunu kaldırdım. TÜM oyunlar sadece para aç gibi görünüyor. bittim
oyun çok iyi
Oyun gerçekten eğlenceli ve geceleri rahatlarken oynamayı seviyorum. Bu oyunu herkese tavsiye ederim. Yemek pişirme sürecinden daha fazlası vardı. O zaman şikayet edemem.
Tüm bölümleri bitirdim ve çok ilginç bir oyun güzel oyun lezzetli bir oyun 😄👍🤗🤗🤤🤤🤤🤑🤑👏👏👏
115'e ulaştıktan sonra hiçbir şey olmadı.....çok hayal kırıklığına uğradım.
Herkezetavsiye teşekkür ederim çok güzel bir oyun
Çok fazla reklam olmasına rağmen bu oyunu oynamaktan gerçekten zevk aldım ama şimdi oyunun başlangıcında donduğu için oyun oynayamıyorum oyuna giremiyorum.
Cooking Dream Įprastos temos ieaf
Bu benim için çok iyi, her seviyenin hızlanması hoşuma gidiyor bunu beğendim💖
Bir sonraki dünyaya gitmek için 3 aydır bekliyorum 30. seviyedeyim bu kabul edilemez bir şey lütfen düzeltin yoksa bu oyunu kaldırmak zorunda kalacağım biz oyun severlerin alamadığın oyundan zevk almaya başlaması adil değil ilerleme çok sinirliyim bir hafta içinde düzeltilmezse bu oyunu sileceğim
Her güzel oyun ondan çok zevk alır, tek sorun, bulaşıkları sınıflandırmak için ne kadar para gerektiğidir.
Oyunu şimdi iki kez güncelledim ama hala yeni dünya açılmıyor Lütfen düzeltin
Çok havalı ve eğlenceli! Oynamayı bırakamıyorum!!!! Bunu seviyorum.
Bir sonraki seviyeyi bekleyen bu oyunu seviyorum, oynayacakları bitirdim
Oyun ilk başta internetsiz oynanıyordu hamburger bölümünden başlayarak internetli oldunuz!! illaki reklam seyredecekler!Otuz saniye reklam izlemek zorunda kaldım!dandik oyun!!!oyun reklam uygulaması indirmişim meğer!hem zaman hem kota tahmini!siliyorum!
Güzel bir oyundu.Fakat eklentilerden dolayı 4 yıldız veriyorum yoksa süper olmuş...
Harika olmuş bayıldım
Cooking Dream Nezahtjevne igre fje
Bu OYUNLARI seviyorum!!!! Bu oyunları yapmak için harcadığınız zaman ve sıkı çalışma için teşekkür ederim. Ben burada herhangi bir bug veya glitch görmedim, bu oyunlarda çok farklı restoran dünyalarınız var, herhangi bir veri kullanmadan oynayabilirsiniz.. Önerilerim: Daha fazla dünya, daha fazla müşteri, daha fazla seviye, daha fazla tarif ve daha fazlasını yapın. avatarlar ve her restoranda bazı iç tasarımlar ekleyin. Ve bu kadar, umarım bunu eklersiniz,
bu uygulamayı beğendim
Çok güzel oyun ama çok fazla reklam var..gerçekten sinir bozucu..her bölümü bitirdikten sonra 40 sn reklam izliyoruz..kıldınız mı??bu reklamı azalt yoksa harika bir oyun
Güzel bir oyun . (Tr üste çıksın diye) Gram lfdımxgbhlvfuşfjşslhsljscclsbdkdoropkjlfklffknkfkfkkfgkorgkrkkrgkkkmşğsğğwdğegokjjndgkkkldvdlvmvdvmkkrgkrgddkkldgdgmdgrg Bkjjjdckkkcdklndclncdljeglngjjnkknvdlnlkllnj Ohvdkhfvkfvfkfkbfkvjkfkkflkdklnkkfdkknkjjkkkndckfvjdfjjdkfnfkmfkmdmddmkkfndmkfkfmkkjdsjdvkkkkkkkkdfkdgmkfkfvmfvvvdmbbjfffmfvfbmfvdnmmnmdvvvdkkkmdcdkmkckkkmkdkkmjfjfkfgkkfgllmlmdkldggdkkdkdrgkfbmfbkdlmdmkkfggkkkfgkfkfkfmvfnvvlmfmmbmvmvcmnvmnfvkbkvkfvfkvkf kg ojfffgjgkbnfkjgghffhjgkhkgkjhkjg
Güzel ama her oyundan sonraki tüm bu reklamlar, oyunun tadını çıkarmayı imkansız hale getiriyor! Utanç verici!
Çok güzel bir oyun paris bolumunu hepsini topladim ama olmuşo neden acaba
Çok güzel ama biraz hızlı hareket etmek lazin
tüm çalışmalarınız için çok teşekkürler
Çok beğeni puanım 5
Pirates:Treasure Battlefield RPG lwce
Her oynadığımda durmaya devam ediyor
Bu oyunu seviyorum ..ama bu oyun güncellenemeyecek kadar yavaş ..tüm seviyeleri geçiyorum .. umarım bu oyun her ay güncellenir ..
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum. Dünyanın farklı yerlerinden yiyecekleri nasıl sergilediği şaşırtıcı. Yeni bir yerin kilidini açmak her zaman heyecan vericidir. Takviye, mücevherler ve karakterler elde etmek kolaydır. Bazı seviyeler, daha fazla desteğe, değerli taşlara ve kalplere ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda sinir bozucu olabiliyor. Tüm bölümleri bitirdim ve Yeni Delhi'den sonra yerlerin güncellenmesini bekliyorum. Yeni güncellemeleri sabırsızlıkla bekliyorum.
खाना पकाने का सपना कैज़ुअल गेम kfyq
Eğlenceli bir oyun ama maalesef zorunlu reklamlar oynamıyor ve oyunu kapatmak zorundayım bu yüzden ilerleyemiyorum!!! Ne yazık ki bu oyun Muhteşem olabilirdi!!!
Aslında bu oyunu gerçekten seviyorum ama süper glitchy. Oynayacağım ve aniden grafikler kaybolacak ve onun yerine pembe kutular veya şekiller olacak. Bir tura başladın ve kimsenin ne sipariş ettiğini göremedin, o zaman ligden çıkıp bir hayat kaybetmelisin. Can sıkıcı oluyor ve oynamak istememe neden oluyor.
Cooking Dream פנאי myht
Gayet güzel bir uygulama reklamlar vermiyo
5 verirdim ama benim yangınım gibi görünüyor UPS'im otomatik pişirmem gibi ve otomatik yanma yok gibi görünüyor, aksi halde harika bir oyunu var
Bu oyunu henüz denemedim çılgın tatlı biraz karışık ama deneyeceğim sadece bana bir şans ver
Bu oyunu seviyorum ve çok güzel bir oyun ve seviyenin üstünde çok zordu ve orada bunu yükselttim, hepsini satın aldım harika bir oyun, bu yüzden 5 yıldız veriyorum. Gerçekten süper bir oyun🙂😍😍😍