Post by nighforegquigent on Mar 13, 2022 1:09:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Dungeon ML ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Dungeon ML IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mnogo izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Dungeon ML 2022 version ▞▞▞
Pixel Dungeon ML Jocuri de rol wrk
Žrtvovanje ne radi. Ne postoji način da dobijete scroll of wipe.
Neuredan španjolski prijevod. Molimo unajmite stvarnog izvornog govornika španjolskog.
Jako volim ovu igru. ne znam zašto. Ali jednostavno radim. A tko je došao do dubine 11 na razini 12?
teško je ali strašno. 4/5 zvjezdica!
Kontrole i korisničko sučelje nisu sjajne.
Ovo je točna kopija watabouove igre, potpuna otkinuti i točna replika njegove igre.
o da da
Teško kada prvi put počnete igrati, ali uz malo vježbe ćete svaku treću vožnju postići 25. kat. Izazovi su uvijek različiti pa morate upotrijebiti svoj mozak!
Aplikacija se ruši čim otvorim igru
Rip off pixel tamnice
Ova igra je najbolja koju imam u cijelosti
Jedina razlika između ovog i originalnog Pixel Dungeona su Google Play postignuća. Downgrade sustav je previše moćan, čarolije također na kraju nestaju. Nije dobro izbalansiran. Previše RNG-a. 1 zvjezdica.
farag game na control sai na graphic no story kuch smjh nae ata
Božji. Prije svega, ovo nije otkinuti Watabou's Pixel Dungeon. Kao drugo, da bi hrana trajala dulje, nemojte je jesti kad umirete od gladi. Razmišljati. Mogu li izdržati dulje bez hrane i sačuvati je za vrijeme kada mi je zaista potrebna? Na taj način možete učiniti da vaša hrana duže traje.
Neki ljudi u komentarima kažu da je ovo otkinut Watabouovom Pixel Dungeon-u i da bi ga trebalo zabraniti, ali Pixel Dungeon se distribuira pod GPLv3 licencom, odnosno slobodno možete napraviti svoju verziju, sve dok ne stavite vaše ime na točnoj kopiji originala i tvrdite da je vaše. Rodrigo Formiga je dodao podršku za mnoge jezike, tako da to definitivno nije podvala u konkretnim okolnostima.
Dao bih 5 zvjezdica, ali moja igra ne bi učitala & na kraju je izbrisan. Zločesti dečki. Vrati mi moju igru & Promijenit ću ga na 5 zvjezdica.
svidjelo mi se
Volim ga i volim sve u vezi toga, dobro je izbalansiran, samo su potrebni pokušaji da prestanete biti takvi kreteni to je ODLIČNO
I hax all de tiem bro modsss!!
Pixel Dungeon RU Ролевые xcij
Bezvrijedna aplikacija ne troši svoje MB-ove s ovom igrom. #neuspjeh aplikacije.
sviđa mi se ovo
Hej čovječe xkd
Volio bih da ima više obroka kako biste mogli ostati na razini malo duže.... Osim toga, jako sam se trudio da dođem do razine 10 i svaki put sam sve bliže. get gud
Teslagrad Phiêu lưu vso
8-bitni hardcore
Super je zabavno i to je sve što mi treba
Pri pereklûčenii âzyka vyletaet
Živim ovu igru. to je super. Ali uzimate toliko štete i ne možete izliječiti ništa vrijedno da umrete svake 3 minute...... To oduzima svu zabavu kada provedete 80% svog vremena na ekranu smrti i ponovnom pokretanju... .
Ne mogu preživjeti ni u jednoj pixel tamnici dulje od 3 minute, ali obožavam ove igrice.
Toliko volim ovu igru da sam je upravo deinstalirao jer sam provodio DANI na njoj. Visoka ovisnost
Sviđa mi se činjenica da mogu zaraditi postignuća. Sama igra je varljivo izazovna, ne možete samo tvrdoglavo utrčati u novu sobu ili se spustiti prerano. Neka bude tako kako jest. Živjeli.
Nisam još ni igrao igru takooo da.
Znam o čemu se radi u ovoj igri i ovo je za sve one velike bebe koje se žale na to kako umiru, radi se o sreći kad sam je zadnji put igrao, nastavio sam umirati, ali onda mi se posrećilo i spustio sam se na razinu 5 pa prestani biti velika bebo, da mi odgovoriš, prati me na Instagramu ili Google pulsu
Pixel Dungeon ML Lomu spēles nede
Ne možete ni spasiti svoj napredak. svaki put kad umrete počnete ispočetka. Nevjerojatno=-O