Post by nighforegquigent on Mar 13, 2022 1:03:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Orbia: Dokun ve Rahatla ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Orbia: Dokun ve Rahatla IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar hepsini arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Orbia: Dokun ve Rahatla 2022 version ▞▞▞
Bu 5 yıldızı gerçekten vermek isterim, oyunun kendisi buna değer. Bununla birlikte, aşağıdaki birkaç incelemede belirtildiği gibi, bir reklama güç vermek veya yeni bir görünüm almak için dokunduğunuzda bu işe yaramaz (bazı görünümlerde bunu elde etmenin tek yolu reklam izlemektir). Bununla ilgili sorunum, geliştiricinin bu sorunu bildirmekle birlikte gönderdiğim hata raporuna veya bu sorunla ilgili herhangi bir incelemeye yanıt vermemesidir. Saygılarımla Zengin..
Mükemmel ötesi arkadaşlar! Hiç tereddüt etmeden öğrenin ben. Telefon çöküyor falan felanları buna uydurmuşca ya da eskiden o tarz bir şeymişmiş. Ödüllü bi kere! Daha ne yani? Paralı olma düşüncesi ama.
Sevdim ama gerçekten çok hızlı bir şekilde zorlaşıyor ve sonra ilerlemek için bir şeyler satın almanız gerekiyor.
Abi oyun harika hiç bi hata falan yok defa bi oyunu bu çok beğendiniz ellerinize sağlık
4/5 iyi denilebilir. 1-2 saat.
muhteşem tek kelimeyle
Dokundum ama yapmakdım
Oyunun arkasındaki niyetlerin aksine, bunu son derece sinir bozucu buluyorum. Bir noktadan sonra, bir seviyede saatler geçireceksiniz.
3 yıldız vermemin anlatı anlatırken sen zaman boyunca reklam değildir onun dışında oyundan sonra sıkıyor
👒
kastırıyo beaa
Meh. İlk başta hoşuma gitti, ama sonuçta gerçek bir gelişme veya hikaye hissi olmadan çok tekrarlayıcı. Ve seviyeler daha sonra o kadar zorlaşıyor ki, çok fazla IAP satın almadan tamamlamak imkansız. Ayrıca her "dünyanın" farklı kaplamaları vardır, bu nedenle birinci dünya için iyi bir kaplamaya sıçrarsanız, onu diğer dünyalarda kullanamazsınız.
Bu oyunda zaten para harcadım. Şimdi, görünüşe göre, yüksek sesli bir reklam olmadan kullanmak için daha fazla ödemem gerekiyor. Kendiniz gidin.
Bu oyunun grafikleri, sesleri ve teması muhteşem olsa da, neredeyse kaldırmaya basmama neden olan büyük bir sorunu var. Kademeli zorluk artışını anlamıyor. Her dünyanın 1.000 seviyesi olduğunda, belki her 100'de bir zorluk artışı beklersiniz. Olan bu değil. 7. seviyede olacaksın ve cehennemden daha zor, ama sonra 10. seviye çok kolay. Bu oyundaki "güçlendirmeler", zamanlanmış doğası ve genellikle gitmek için beklemeniz gerektiği gerçeği nedeniyle büyük ölçüde işe yaramaz.
Yanlışlıkla eklenmemiş paketi satın aldım, ancak geri yüklemeye çalıştığımda hiçbir şey yapmıyordu.
can düzenlemenizi için iyi bir oyun
Oynaması eğlenceli ama... Çok fazla reklam
Her kıyafeti parasıyla olsa iyiydi
Tüm reklamlardan nefret et. Her şeyden çok reklamlarla vakit geçirin.
Bi yerden kanser ediyo insanı sinir krizindeyken istiyosanız indirin.Oyun güzel amalâm yüzünden hiç zevki reklâmla uğraşmak
Bu bir arcade yüksek grafikler.Oyun boş zamanlar için oynayacağımdan eminim.
Bildirimleri kapatmanıza izin vermez, siz kapatırsınız ama sonra tekrar açar..... VİDA KAPALI...... ORBIA
Aslında orada oyun yüklemiştim hiç eğlenemeden önce bunu bi bakim dedim sardı sonu nasıl olcak şimdilik iyi bu kadar...
güzel
Gerçekten mükemmel bir oyun. Rahatlamak ve zihinsel olarak iyileşmek için çok güzel bir alternatif olmuş. Elinize sağlık.
güzel
oynamak çok zor
Orbia: Tap and Relax Arcade inw
Oynanış harika! Beyazın görsel motifi eşittir iyi, siyah eşittir kötü, çok değil. Muhtemelen amaçlanmamıştır, ancak daha iyisini öğrendikten sonra daha iyisini yapmak önemlidir.
Çok eğlenceli ama bazen sizi para harcamanız için kandırmaya çalışıyormuş gibi geliyor ki bu harika değil. Rastgele satın almalar istemediğiniz sürece çocuklarınızın oynamasına izin vermeyin.
🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸
güzel ama geliştirelibirilir
Bagimlilik yapar can sıkar ama fena değil
The Sun: Key of Heaven Akcijske igre faop
O kadar iyi değil. Aynı şey defalarca
Harika bir başlangıç, ancak artık reklamlar ekranın önünde. Kısa bir süre için reklam ekranın yarısını kapatıyor. Bir ekran görüntüsü almayı başaramadı
Dokundum. Sakin bir oyun evet de çok tek düze.
efsane! hiç reklam yok
Yükler yüklemez güncelleme nedir ?
Bir süre eğlenceliydi. Ama çok, çok fazla reklam. Bir süre sonra tekrar etmeye başladı.Eğlenceliydi, ama şimdi yeni olduğu için can sıkıcı bir durum. Kaldırılıyor.
Basit reklamsız eglenceli daha ne olsun ? orijinali bozmazsınız...
güzer
fena değil
oyun çok eğlenceli
Sadece bir çeşit değil, zorluklarda bir çeşit varyasyon olmalı !!!
Bu oyun hakkında rahatlatıcı bir şey yok! Ve ödemeden hiçbir yere varamazsınız...
oyun neden sürekli kapanıyor?
Orbia: 點選並放鬆 街機 acj
Faltu
Oyun gerçekten sakinleştirici ama 1 yıldız kırm çünkü para toplaması çok zor olmuş bu sorun giderilirse çok sevinirim. Yinede oyunu istendi indirilebilir
Orbia: Tap and Relax Arkadspel cqv