(Android) Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon вара неограничен новац
Mar 13, 2022 0:48:01 GMT
Post by nighforegquigent on Mar 13, 2022 0:48:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара неограничен новац ▞▞▞
▞▞▞ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon 2022 version ▞▞▞
Не можете да престанете да свирате, имате ли ЦД кључ?
Не могу 2 пронаћи последња 2 завршетка након толико рунди
Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon Acción irna
Ова ЛОША игра
Ова игра је вали
Me is King : Idle Stone Age სიმულაცია nfio
2. део је веома тежак😵
ја волим ово
Енцамп награде не раде. Покушао сам да гледам видео и нисам могао да постојим из њега.
добра игра, само тако настави
Гоогле награда није посао. Апликација мој последњи сервис 22.1.2022., дајте услугу
Било је ок.
хеј, можеш ли да поправиш енглески мало ми је тешко да разумем.
Сјајан посао Зомби Роуглике
Веома забавна игра
добро али натерај момка да дода као занатске куће
лепа игра
Добра игра коју сам играо док се нисам разболио. Добио сам грешку за додатни пртљаг, то је да се пребацим између пиштоља са 2 слота и 2 друга 1 1 слота. Такође је ван мреже, отворио сам све ликове, моји фаворити су нетта због штете, али вероватно ми је досадило направио сам до многих завршетака, али игра никада није добила ажурирање или нешто ново изгледа као да су програмери заборавили на то..и то је разочаравајуће и такође постоје неки мртви у причи су нон сенс пар пример зашто самоубиство када не можете помоћи некоме
Не могу да верујем да сам купио ову мртву игру. Није чак ни ажурирао никакав садржај, а програмери су очигледно напустили сопствену игру.. Прошла је година која не би требало да траје толико дуго да одговори на е-поруке.. Претпостављам да морам само да им украдем игру и да је мало кодирам Другачије јер је већ 90% направљено. Морам само да додам још мало и зарадим много новца на овој напуштеној игрици. Волим када лењи програмери веома малих компанија напусте своје игре. МАУАХАХАХА!!
👍
па, када сам га пробао, одмах се срушио, зашто?
Добро
Кап
Бесплатно је шта хоћеш да кажем
Огласи у купљеној игрици? Не хвала, онда радије нећу да играм. Претпостављам да сада знам зашто сам га добио бесплатно, лоше се продаје. #фаилингдев
Гајаб
игра је забавна, ажурирајте је
веома добра игра
Свиђа ми се игра и како се игра, али једна ствар, сваки пут када убијем великог зомбија са рукама у леђима, моја игра се једноставно замрзне и изгубим напредак. Када поново отворим игру, сви моји меци коришћени у претходној битци су употребљени, али ниво још увек није завршен. Поправите ово.
Ова игра је боља од бесплатне ватре коју играте и уживате у овој игри
Веома је забавно и забавно играти ову игру.
невероватна игра није наишла на грешке
ажурирања, молим вас, поправите све грешке у куцању
Свиђа ми се концепт. Можете купити и добити насумично генерисан плен, играти нивое наизглед насумичним редоследом, можете надоградити и добити нове ликове, итд. Нису два иста игралишта и то је оно што га чини јединственим.
😁😁
досадно
Не знам зашто тражите дозволу за складиште и локацију
Није могуће вратити напредак сачуван у облаку
Лепа апликација
Молимо додајте цооп офлајн мултиплаиер као што је ова игра, зар није забавно играти са пријатељима него сами?